News Update :
Home » » Mircea Geoana rade de Victor Ponta: ”Fraiere...

Mircea Geoana rade de Victor Ponta: ”Fraiere...

Penulis : Daniel Nicolae on luni, 17 noiembrie 2014 | 08:08

Primul banc (sau gluma) despre alegerile prezidentiale de ieri a fost scos site-ul TimesNewRoman.ro si se refera la Geoana care rade de colegul lui din PSD, Victor Viorel Ponta.
Cica, Mircea Geoana rade de Victor Ponta: ”Fraiere, nici măcar n-ai apucat să zici «Daciana, dragostea mea!»”



Iata mai jos tot bancul.

Mircea Geoană nu și-a putut stăpâni bucuria după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale. La scurt timp după rezultatele de la exit poll, Geoană a scris pe Facebook un mesaj cât se poate de clar: ”Fraiere, nici măcar n-ai apucat să zici «Daciana, dragostea mea!». Eu măcar am fost președinte timp de o noapte. Cine-i prostănacul acum?”

Geoană recunoaște cu sinceritate că s-a culcat președinte și s-a trezit prostănac, dar crede că la Ponta e mult mai grav. ”El se va culca direct prostănac și se va trezi și mai prostănac. După cinci ani de umilințe, în sfârșit a apărut unul mai penibil decât mine: Victor Ponta. E o seară extrem de fericită pentru mine”, a spus Mircea Geoană.

Deși l-a sunat de zeci de ori pe Ponta, Geoană spune că toate apelurile i-au fost respinse. El spune însă că va suna în continuare; nu pentru că speră să i se răspundă, ci doar pentru că știe că telefoanele lui îl scot din minți pe Victor Ponta.

Sursa: TimesNewRoman.ro
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website